Tijd om naar huis te gaan...
Door: Wilma
22 November 2024 | Oeganda, Entebbe
We zijn op de airport! Vanmiddag nog even souvenirs gekocht op de markt in Kampala. En toen was het tijd om afscheid te nemen van onze geweldige drivers Kefa en Eric. Daarna zijn we in één grote bus naar een restaurant gegaan, om uit eten te gaan met wat oud-studenten van CDHope. Gezellig! Helaas hadden we er niet heel veel tijd voor, want we hebben heel lang muurvast gestaan in de stad. Wat een drukte!! Er was een activiteit waar de president bij betrokken was en dan wordt er gewoon een stuk weg afgesloten. Naja, we zijn uiteindelijk, met een volle maag, op de luchthaven Entebbe aangekomen. Gelukkig had Henk ons al ingecheckt, maar al die koffers door de douane en op de goede plek krijgen, is altijd toch wel een gedoe. Maar: we zijn er! Klaar om te gaan vliegen! Hopelijk hebben we een goede reis en hoeven we deze keer niet als groep op te splitsen.
22 November 2024 - 20:34
Dita:
GOEDE REIS[e-2708]️
22 November 2024 - 23:16
Ria Van Leeuwen-van Dijk:
Ik heb genoten van jullie prachtig opgeschreven belevenissen en mooie foto's, compliment! Een voorspoedige terugreis gewenst[e-2708]
22 November 2024 - 23:24
Emmie Plantinga De Wit:
dank voor jullie mooie reisverslag, goede vlucht en tot ziens in Holland.
23 November 2024 - 12:56
Monique :
Bedankt voor de heldere verslagen waarbij we een inkijkje hebben gekregen van het leven daar én jullie werk voor CD Hope.